vineri, 19 iulie 2013

Patratul Bermudelor

Ce este un triunghi?

Este un grup de trei oameni ale caror puncte de asezare, daca ar fi unite prin linii, ar reprezenta varfurile unui poligon cu trei laturi, trei laturi care se intalnesc doua cate doua. Pana aici totul perfect! Dar, in cazul nostru, se pare ca in acest triunghi tot vrea sa intre si a patra latura, odata membra a triunghiului. 

Triunghiul se transforma automat in patrat.

Nu o sa ii spunem patrat amoros, pentru ca in cazul unui triunghi amoros, se cunosc datele foarte bine, gen Marilyn Monroe si fratii Kenedy, toata lumea stia, situatia era sub control si toti participantii erau fericiti.

Triunghiul nostru transformat in patrat, era format odata din Bianca, Cristea si Gogu Meteorologu.
Ileana Cosanzeana trebuia sa il ia pe Fat Frumos de barbat, dar deodata apare baiatul Imparatului Alb-Rosu care centreaza la cap toata povestea. Ileana noastra, frumusete rara, trebuia sa il ia de barbat si pe baiatul Imparatului Alb-Rosu, dar se pare ca acesta ar fi ratat spatiul portii. 

Toate bune si frumoase in aceasta poveste, pana cand apare Zmeul! Zmeu cu care fiul Imparatului Alb-Rosu s-a mai luptat in trecut pentru Ileana, pentru ca Ileana a fost salvata din turn si facuta printesa chiar de Zmeu.
Si uite asa se face patratul minunat al Regatului Monden: Bote - Zmeul, Bianca - Ileana Cosanzeana, Fiul Imparatului Alb-Rosu - Cristea si Gogu Meteorologu - Victor Slav.

De ce al Bermudelor?

Pentru ca in cazul de fata este muuult mai mult mister decat in acel biet loc din Oceanul Atlantic.
Mai degraba se gasesc avioanele disparute in triunghi ale armatei SUA decat intentiile reale ale acestei figuri mutante geometrico-amoroase.


Traiasca Zmeu, ca macar se imbraca frumos! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu