joi, 18 iulie 2013

Doua loturi!

Hai sa o credem si pe asta!

Avem un departament de marketing bun, ce lucreaza pentru tara si ne face sa credem ca exista pe bune un castigator la loto!

Un castigator din popor chiar.
Acest moshulica din Galati, mai nou, orasul milionarilor loto, un Lefter Popescu monden, a castrigat 11 meleoane de ieuro, cu doar 5 lei. Cred ca i-a purtat noroc Dl George Enescu si pentru asta macar un remix la Oedip ar trebui sa faca la Smiley sau Moga. Nu cred eu ca a dat 5 de Nicolae Iorga pe bilet, nu de alta dar soarta lui Iorga a fost alta, nu prea a iesit castigator spre finalul vietii...

Si cum orice personaj care face ceva 'important' in Romania este filat maxim de coloratzi, aflam cum moshulica si-a luat fata si a explorat putin Bucurestiul. Si-a luat si omul 2 parfumuri, 3 zile de stiri si poze, a mai luat un taxiu si a lasat spaga un leu, 30 de marturii ale taximetristului, colegiilor si mamei taximetristului. Mi se pare ca au sunat si un var de-al lui ce sta prin Canada sa il intrebe ce parere are de asta. S-a mai pisat pe un gard, ca, na, in Bucuresti e nasol in trafic daca te trece, 20 de reportaje despre cum banii nu influenteaza bunele maniere(de parca nu stiam asta...sunt oarecum invers proportionale). Si tot asa, o sa mai auzim inca vreo luna despre acest 'fericit' castigator al loteriei romane.

Urmeaza sa aflam cum i-a cerut mana Biancai Dragusanu si aceasta l-a lasat instant pe Gogu Meteorologu, cum a devenit brusc actionar la FC Galati, primar tot acolo, patron la Sidex...si bineinteles fanul cluburilor de fitze din Bucuresti!

Noi, ca noi, romanii de rand, dar ia ghiciti voi cine moaaare si leshinaa de invidie in momentele astea?...ati ghicit! Pleiboiul mioritic cu fruntea mica...Ogica!

Viceversa...viceversa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu