duminică, 7 iulie 2013

Mosule ce tanar esti...

Velea?...da, iar Velea!

In colorate azi apare eternul cuceritor tatuat si lantzuit, mai nou prietenul drag al Antoniei (Doamneee ce frumos se scrie Antoniaaaa), intr-o postura in care ar fi urat de toti baietii pana in 18 ani de acum 10 ani.

De ce zic asta?... Pai cica ar fi refuzat-o pe fosta fetitza dragalasha cu funditze, coditze si  platforme, mai nou un iepure siliconat si bronzat, care, ce-i drept, danseaza foarte bine.

Andreutza noastra, a participat singurica la un eveniment MTV, fara Cheo - Bamboleo, care a trimis-o sa ii cumpere iaurt sau o sana ceva sa isi dreaga vocea, ca de cand s-a dat pe semi hip-shop e chinuitor putin sa reciti pe ritm.

In focul mare al dansului, i-ar fi facut un semn discret lu' Domnu Velea, gen tigaia batuta cu lingura, sa o invite si pe ea la dans, ca doar nu a invatat degeaba atatia pasi prin spania si... culmea....tupac al nostru i-ar fi dat cu praf de mers. Nici macar nu s-a regardez la ea, uitandu-se in alta parte sictirit.

Mare articol ce se genera daca lua iepurele la dans...'Bombaaa Momentului: Velea o arde dubios si la dublu! Cine sa fie noua iubita si amanta si sotie si prietena si viata lui??...Andreea Balan!'' si iar lungareala de 7 mii de editii si 345566778432 de poze cu Velea si Andreea Balan pe net.


Asta e...daca nu esti la fel de frumoasa ca Antonia, mai bine inveti sa dansezi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu