sâmbătă, 6 iulie 2013

De la Mozart la Raj Kapoor...

Mare relatie mare in lumea colorata!

Iulia Marin...pardon Furtuna...pardon Vantur...o arde mai nou cu shikishiki habibi un indian Salam sau ceva de genu.

Coincidenta maxima e ca micul Mozart al nostru, al tuturor, aka intoarce scaunu daca behai bine, le-a facut cunostinta!

De la Bucuresti la New Delhi, e distanta cam mare, dar unde dragostea primeaza, 5000 de kilometri nu inseamna nimic. Acest Raj Kapoor tomnatic, a cunoscut-o pe Julica la niste filmari prin Dublin, pe melodiaaa...nu o sa ghiciti niciodata...a Cleopatrei Stratan, alta figura istorica, fara nicio legatura cu vopsitul de piramide. O si vad cum il striga prin casa 'Ghitza..hai ca ti-am gatit o oitza', desigur mancarea preferata a lui Salman asta.

La cum merg lucrurile in relatiile colorate, nu cred ca apuca sa faca multi paduchi la extensii Julica, iubindu-l pe Rajulica. Maine poimaine da un Sari pe un Kimono sau nu stiu ce rochie de nunta arabeasca.


Asteptam cu nerabdare sa vedem cum avanseaza Iulia. Publicul cere un seic, un nabab, un bogatan d-ala de-i scoate sonda in curte un milion de euro pe zi. Pai cu 'saraci' d-astia indieni va combinati si voi, mai fetelor?


P.S. Cel mai greu i-a fost Iuliei, fiind blonda sa se obisnuiasca cu punctul rosu din frunte, crezand ca e permanent si nu o sa mai poata sa il scoata niciodata.

 Ii 'Bindi' di tat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu